düğme

10 Ağustos 2013 Cumartesi

Neon çantalar vede elbiseler 2014

 Neon çantalar vede elbiseler bu sezon oldukça ternd. Düz renkler barındıran giysileriniz ile neon çantanız çok farklı bir çizgi izleyerek size şıklık konusunda artı puan kullanacaktır. Neon kullanırken dikkat etmeniz gerekenlerin başında ise neonu tek veya en fazla iki parça olarak kullanın. Eğer iki parça olarak kullanıyorsanız mutlaka ikinci parça ayakkabınız olsun. Makyajınızı neon renklerinde yapabilirsiniz, bunu yaparken de dikkatli olun belli bir bölgede dikkatleri toplayın. Aksi takdirde hoş olmayan bir görüntü ortaya çıkar.bakalım 2013 neon elbise koleksiyonumuz nasıl
2014 yaz modası renklerinden olabildiğince yararlanın çünkü bu sezon çok seçenekli renkler mevcut. İstediğiniz kombini yapabilirsiniz, renk cümbüşünden kaçınmanız ve tek parçada dikkat toplamanız en önemlisi olduğunu unutmayın.



9 Ağustos 2013 Cuma

Muhteşem Yüzyıl'a 6 transfer birden 2014,Muhteşem Yüzyıl Yeni Sezon Oyuncu Kadrosu

Kamuoyunun en çok tartışılan ve eleştirilen dizilerinden Muhteşem Yüzyıl'a yeni sezonda 6 ünlü isim daha katılıyor.

Meryem Uzerli'nin muhteşem Yüzyıl'dan ayrılmasıyla dizi adeta kabuk değiştirmeye başladı.
Sezon finaline giren dizi, aylardır hatta yıllardır yeni sultanlarını arıyordu. Sarı Selim'i kimin oynayacağı 3 sezondur tartışma konusuydu. Bu yaz neredeyse Türkiye'deki tüm erkekoyuncular deneme çekimine girdi. Sonunda Sarı Selim rolünü Fatmagül'ün Suçu Ne'den tanıdığımız Engin Öztürk kaptı.
İşte Muhteşem Yüzyıl'a gelen 6 ünlü transfer
SARP AKKAYA
Ezel'in Tefo'su, Suskunlar'ın Sarı'sı Sarp Akkaya da Muhteşem Yüzyıl'a katılıyor. Akkaya dizide tarihte olmayan kurmaca bir karakteri yani Atmaca'yı canlandıracak.
ARAS BULUT İYNEMLİ

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Mete'si Aras Bulut İynemli, Beyazıt rölünü aldı.
ENGİN ÖZTÜRK

Sarı Selim rolünü 'Fatmagül'ün Suçu Ne'den tanıdığımız Engin Öztürk kaptı.
MELTEM CUMBUL

Öte yandan eşinden yeni boşanan başarılı oyuncu Meltem Cumbul'un Muhteşem Yüzyıl'ın yapım şirketiyle görüştüğü yansıyan bilgiler arasında.
TOLGA SARITAŞ

'Sen de Gitme' dizisinden tanıdığımız Tolga Sarıtaş Kanuni'nin hasta oğlu Cihangir Sultan'ı canlandıracak.
MERVE BOLUĞUR

Nurbanu Sultan olarak Merve Boluğur katılacak. Bu sezonun Hürrem'i Boluğur olacak.

Muhteşem Yüzyıl Yeni Sezon Oyuncu Kadrosu

6 Ağustos 2013 Salı

2014 uzun abiye koleksiyonu,uzun abiye 2013 sonbahar kış elbise modelleri

düğün derneklerin varzgeçilmezi uzun abiyeler sizlerle blogumuzda.
harika uzun abiye çeşitleri swizlerle.
Uzun abiye modelleri özel gecelerinde uzun abiye ya da uzun elbise tercih eden bayanların hep favorisi olmuştur. Çünkü uzun abiye hem daha rahat hareket etmeyi hem de daha asil görünmeyi sağlıyor. Çünkü uzun abiye modelleri insana farklı bir hava katıyor ve bu havanın herkes farkında. Yeni sezon abiye modelleri arasında uzun abiyeler hemen dikkati çekiyor zaten. Abiye markaları uzun abiyeler üzerine ekstra çalışma yapmış gibi çünkü ortaya harika uzun abiye tasarımları çıkmış.
2014 uzun abiye tasarımları hanımları hem etkileyecek hem de almaya teşvik edecektir.Normal de abiye fiyatları yüksek seviyelerde dolaşır hep ve hanımlar beğendikleri bir abiyeyi almak için bir kaç defa düşünmek zorunda kalır. Ancak 2013 sezonuyla beraber artan rekabet etkisi firmaları indirim yapmaya zorlamış. Dolayısıyla abiye fiyatlarında oldukça sağlam bir indirim meydana gelmiş. Hem kısa abiye giyen bayanlar genel de eşleri tarafından eleştirilir hatta ve hatta bir tartışma içerisine de girebilirler. Ama uzun abiye tercih ettiği zaman bu sıkıntılar ortadan kalkıyor ve sorunlar düzeliyor.

uzun abiye modelleri 2014,uzun abiye modelleri 2013,uzun abiye modelleri 2014
uzun abiye modelleri 2013
abiye elbise modelleri uzun,uzun abiye modelleri fiyatları,uzun abiye modelleri 2013 genç
uzun abiye elbise






























3 Ağustos 2013 Cumartesi

elbise modern yama modelleri,kot yama trendleri,evde yama yapımı

kendi elbisenize kendiniz yama yapmaya ne dersniz?sizlere bu konuda bazı örnekleri gösteriyoruz. kot pantolondan çantaya kadar birçok model yamalı. ama bu yamaları siz evbinizde kendiniz yapabilrisiniz.
 2014 kot yama tarzı
 evde elbiseye yama nasıl yapılır